SS501 Lideri Kim Hyun Joong 'a Domuz Gribi Teşhisi !!!!!  

Gönderen Dilara

SS501 Malezya Fan Meeting-Kim Hyun Joong

SS501 Grubunun Lideri ve Boys Over Flowers dizisinin yıldızı Kim Hyun Joong domuz gribi teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Hafta sonu (5-6 Eylül) Japonya'da Boys Over Flowers dizisinin promosyonu için Japonya'da bulunan Şarkıcı/Aktör'de, etkinlikler sırasında baş ağrısı ve ateş şikayetleri başgösterdi. Bu nedenle Pazar günü yapılan etkinliklerden bazılarına katılamadı.

DSP Medya'dan bir temsilci resmi bir açıklama yaparak "Kim Hyun Joong 7 Eylül'de saat 12.00 uçuşuyla Kore'ye dönmek üzere yola çıktı.
Gümrükten ve havaalanı kontorlünden problemsiz bir şekilde geçti fakat daha sonra sağlık durumundaki ani değişimden dolayı acil servise götürüldü.

Acil serviste Domuz Gribi teşhisi koyuldu. DSP Temsilcisi yıldızın şu an tedavi altında olduğunu fakat yapılması gereken bazı testlerden dolayı halen Japonya'da olduğunu söyledi.
Kim Hyun Joong'un temsilcisi, durumundaki gelişmelerden sevenleri haberdar etmek üzere derhal hastaneye gönderildi.

SS501'in diğer üyelerinin ve Boys Over Flowers oyuncularının Kore'ye gidişleri sırasında H1N1 testi yaptırıp yaptırmadıkları bilinmiyor.

Kaynak: allkpop

DSP'den yapılan son açıklamaya göre şu an Tamiflu tedavisi görüyormuş ve durumu hızla düzelme gösteriyormuş.

Aynı şüpheyle Japonya'da kalan Young Saeng'in ise yapılan testler sonucunda sadece ateşi olduğu anlaşılınca bu akşam Kore'ye dönmesine izin verilmiş, şu an Kore'de.

YoungSaeng Back in Korea -Gimpo Airport
YoungSaeng Kore'ye dönüş

Hastalığı Malezya'da yapılan imza gününde kaptığından şüphelendiklerini açıklayan DSP, açıklamanın devamında Hyun Joong'un şu An Tokyo'da bir hastane'de karantina altında olduğu, bunun 15 gün süreceği ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olması için en az 5 gün daha hastanede kalmasının şart olduğunu bildirmiş.

Boys Over Flowers Tokyo Fan Meeting Lee Min Ho ve Kim Hyun Joong


Ayrıca Lee Min Ho ile aynı şişeden su içmişler buyüzden o ve tüm BOF ekibi karantinaya alınmış

ps: Üzüntüden diyecek birşey bulamıyorum çeviri bile yapamadım.Hyun Joong lütfen kendini bırakma ve lütfen mücadele et! Umarım Biran önce iyileşirsin Dualarımız seninle!!

Çeviriler:KoreaFans
-
SS501 Fan Club / SS501 Sevenler Kulübü
PebbLes ve Yasemin a.k.a OneLeN çok teşekkürler

This entry was posted on 22:40 and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum