Kim Hyun Joong'un Son Drumu Hakkında!!  

Gönderen Dilara



DSP'den Hyun Joong'un durumu ve programındaki değişikliklerle ilgili resmi açıklama

Dünden beri, Kim Hyun Joong hakkında herkesi endişelendiren birçok haber çıktı.

Şu an, Hyun Joong'un durumu çok daha iyi.Young Saeng, Kyu Jong, Jung Min ve Hyung Joon ise iyi hissediyorlar ve H1N1 belirtisi göstermiyorlar. Yine de emin olmak için bugün onları da check-uptan geçirtmeyi planlıyoruz.

Hyun Joong'un ani hastalağını nedeniyle, programında da bir çok değişiklik yapılması gerekiyor. Şu an, programını tekrar düzenlemeye çalışıyoruz.

11 Eylül Drama ödülleri ve 13 Eylül KBS özel ödülleri törenine, durumundaki değişiklik nedeniyle hyun Joong katılamayacak.Bu törenlere onun yerine Young Saeng, Kyu Jong ve Hyung Joon'u göndermeyi düşünüyoruz.

11 Eylül'deki Drama Ödülleri törenine, Hyun Joong'un ödülünü almaları ve SS501 adına UR Man ve Because I'm Stupid performanslarını sergilemek üzere yine Young Saeng, Kyu Jong ve Hyung Joon'u göndermeyi planlıyoruz.

Hyun Joong törene katılıp ödülünü alamayacak olsa da lütfen gidip ona desteğinizi gösterin ve ödülünü kutlayın.

Gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için size teşekkür ediyoruz.
Umarız yakın zamanda iyileşir ve hepinizin karşısına çıkar.

Eğer programında daha fazla değişiklik olursa sizi yine bilgilendireceğiz.

DSP Media

..........................................................................................................................................................


Bu da durumla ilgili bir personelin yaptığı açıklama. Personelin kim olduğu veya görevi belirtilmemiş.

Japonya'da H1N1 enfeksiyonu nedeniyle şu an Japonya'da sağlığını geri kazanmaya çalışan Şarkıcı Kim Hyun Joong, menajeri aracılıgıyla saygılarını iletti.

Kim Hyun Joong, 9 Eylül sabahı telefonla arayarak "Hayranlarıma böyle bir şok yaşattığım için çok üzgünüm.Gösterdikleri ilgi için onlara çok teşekkür ederim. En kısa zamanda iyileşip hepinizle tekrar buluşacağım" dedi.

8 Eylül'de H1N1 teşhisi koyulan Kim Hyun Joong'un durumunun ciddi olduğu belirtilmişti. Buna rağmen ateşinin düştüğü ve durumunun iyiye gittiğine dair bazı haberler de çıktı.
Bunlar doğru, fakat durumu ciddi olduğu için tansiyonunu düşürmekte zorlanıyorlar.

Kim Hyun Joong'un personelinden biri "Dünden beri çok gerginim. Bu sabah sesi düzeldi, ateşi düştü ve boynundaki ağrı da azaldı. Artık rahat bir nefes alabilirim." diye konuştu.
Ayrıca, Hyun Joong'un Hastanede kaldığı dönem içerisinde bağışıklık sisteminin düzelmesi yönünde umut verici gelişmeler de gözlendiğini belitti.

Şu anda Hyun Joong, Ginza'da bir hastanede, karantina odasında iyileşmeye çalışıyor. Menajerlerinde biri de onunla birlikte.

Kim Hyun Joong'un, 11 Eylül'de Seul Drama ödüllerine törenine katılması planlanıyordu. Yokluğu aslında bir çok karışıklığa neden olacak.

Diğer tüm adaylar içinden En İyi Aktör ödülünü almaya hak kazanmıştı. Gidip ödülünü almak istiyordu. Fakat mevcut durumu nedeniyle katılamayacak olduğu için çok üzgün.
Hastalandığı ve hayranlarını da endişelendirdiği için tekrar tekrar özür diliyor. onu bu şekilde görmek insanın içini parçalıyor.
açıklamasını yapmış




Fotoğraflar SS501'in Malezyadaki imza günü ve basın toplantısına ait


Hyun Joong'un Durumunu takip etmek için : Korea fans -SS501 Haberleri
PebbLes'e çok teşekkürler çeviri ve bilgilendirme için

This entry was posted on 00:05 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum