Queen Of The Killer Heels- Öldürücü Topukların Kraliçeleri!!  

Gönderen Dilara

Sahnede bir taraftan dans edip bir taraftan da nefessiz bırakan şarkıya devam etmek oldukça güçtür. Fakar bazı k-pop yıldızları fazladan bu olayı güçleştirircesine "Killer Heels" tutkularını sahneyede taşıyorlar bakalım senin favorin hangisi ?

benim listemin üst sıralarında Jewelry grubu üyesi Seo In Young var. Başka bir tabirle ShinSang cadısı. Azıcık Paris Hilton tavırları takınsa da beni kendisinden çoğu zaman soğutsa da iş yüksek topuklara gelince favorilerimden birisi...





Lee Hyori ve Um Jung Hwa tartışılmaz yüksek topuk bağımlıları
özellikle Lee Hyori kesinlikle favorim siyah saçı ona daha yakıştırsamda düzgün fiziği ve komplekssiz kişiliğiyle super biridir kendisi^^





çılgın kraliçe Son Dan Bi

Son Dam Bi ve After School

JYP kızları Wondergirls "Nobody" performansları esnasında tıknaz topuklar ile birlikte^^
Buarada araştırırken fark ettim ki Brown eye girls grubu üyesi GaIn'de öldürücü topukların tutkunlarından
Diğer seksi şarkıcılar Lee Jung Hyun, ChaeYeon ve Bae Seul Gi gibi .



Şuan k-pop dünyasında özellikle çok popüler olanlar ise funky 80's ve techno 90's tarzları
bu sebeple pop-art kesimler, XL tshirtler, graffiti baskılar ve bol desenli çizgili taytlarile kombinlenen rengarenk sneakers'lar heryerde !

After School
2NE1

Entry'e son verecek iken favorilerimden Yoon Eun Hye 'nin giydiklerini görünce gerçekten birşeyler söylemem gerektiğini hissettim . Katil yüksek ökçeler! bilmiyorum insan bununla yürüyebilirmi?


This entry was posted on 00:30 and is filed under , , , , , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum