SS501 Tayvan FANS Dergisi Röportajı Part 1  

Gönderen Dilara

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

SS501 Hayranlarını Seviyor, HyunJoong Samimiyetini Gösteriyor

İlk sahneye çıkışını 4 sene önce yapan SS501, bu sene içinde de Tayvanda oldukça dikkat çekti. Hayranları hali hazırda daha iyi bilirler, SS501 Tayvana özellikle promosyon etkinlikleri için geldiler. Tüm bu yoğunlukları esnasında dergimizle röportaj yaptılar, bizimle en doğal, samimi, rahat ve komik taraflarını paylaştılar, Kore idollerinin olağanüstü çekiciliğini çokça hissettirdiler! Ve işte! Sana o heyecan verici fotoğrafları, hayran buluşmasını ve basın toplantısını sunuyorum...


Image and video hosting by TinyPic

HyunJoong



İsim: KIM HYUN JOONG
Takma adı : inek, köpek
Doğum Tarihi :06. 06.1986
Kan Grubu : B
Boy : 1.80 cm
Kilo : 68 kg
Hobi : Yüzmek, Futbol, Egzersiz yapmak, Basketbol
Yetenek: Piyano, Dans, Gitar
Nefret ettiği şeyler: Böcekler, Kuşlar
Parola: Sadece bir kez yaşıyorsun
Seni tanımlayan hayvan : Aslan
Aile üyeleri : Büyükanne, Baba, Anne, Büyük Abi, Kendi
İdol : Seo Tai Ji ( Meşhur Kore Rock starı)
Vücudunun en beğendiğin kısmı : Gözler
Yatmadan önce yaptığın bir şey : Banyo
Stresten kurtulma methodun : Seyahat
Çantanda mutlaka bulundurduğun şey: iPod, Kontakt Lensler, Cüzden, Cep Telefonu
En ciddi yaptığın şey: İş
Favori rengin : Siyah
3 Dileğin :
1. Dünya sınıfı, uluslararası star olmak.
2. Dünyadaki tüm hayranlarını toplayıp ücretsiz konser vermek.
3. Hepsinden önce, barış dolu ve mutlu bir hayat.

Seninle ve "Boys Over Flowers" dizisindeki rolün Yoon JiHoo arasında hiç benzerlik varmı?
HyunJoong: Kim HyunJoong ve Yoon JiHoo tamamen farklılar. o sadece dizideki bir ideal prens rolü! (diğer grup üyeleri karıştılar : HyunJoong bir 4.boyut şahsı.)

Image and video hosting by TinyPic



Yeni kayıt : Tüm etkinliklerin listesi

27 haziranda, uçaktan ineli çok olmamasına rağmen SS501 yoğun programlarına hemen başladı.Bu tarihte, Kore'li sanatçıların Tayvan'a bu kadar yoğun bir etkinlik için gelmesi ve onların ne kadar samimi olduğunu, Tayvan'lı hayranlarının onlara nekadar değer biçtiğini görebilmemiz açısında bir ilk.Sadece Tayvan'lı hayranları etkilenmedi bu durumdan ben bile biraz etkilendim.Medya SS501 ile röportaj kapabilmek için Warner Music konferans salonundaydı.FANS dergisi röportaj programı aslında 16:30da başlayacaktı fakat çocuklar gayet arkadaşça Tayvan medyasının tüm sorularını cevapladıkları için biraz sarktı. Dergimizin röportajı sonunda 17:30 da başladı. Ama tüm beklememe değdi. Nedenmi? Haha! oku ve sen bul!

İlk İzlenim Arkadaşça ve Kibar

O gün sarı bir tunik giyiyordum. Konferans salonuna girdiğim zaman 5 büyük çocuk bana çince "Hoş geldin!" dediler ve alkışladılar (not olarak fazladan bir 5 verdim, sıcakkanlılık %100) sonuçta FANS dergisi okuyucularına yardım için SS501 in kalbini kazanmalıydım. Hemen çok yakışıklı olduklarını söyledim.Hatta kendimi "Miss Banana"(bayan muz) olarak tanıttım .Başlangıç için biraz aşırı oldu sanırım, daha bu 30 dakikalık "sapkın ve komik" röportajın başlangıcı.

Tayvan'lı Bir Eş İle Evlenmek İstiyorlar!

Öncelikle ilk sorum "hangi kız tipi SS501'in evleneceği kıza uyuyor?" oldu.İlk olarak HyungJoon cevap verdi "Tayvan kızları!" JungMin onu alaya aldı ve " bu bir yalan!" dedi. Ama HyunJoong KyuJong ve YoungSaeng, HyungJoon'a katıldılar "Evet. Hava alanında gördüğümüz kadarıyla Tayvan kızları oldukça coşkulular". JungMin yenilgiyi kabul etmeyip "Tayvan kızlarını en çok seven benim" dedi ve kusursuz bir ingilizceyle ekledi "I Love Taiwan!"(:)

İlk Sahneden Bu Zamana Kadar, En Akılda Kalan, En Unutulmaz Olan Şey?

HyunJoong:Bir kaç sene önce Kore'de en iyi yeni çıkış ödülünü kazandık. Çok mutlu olmuş ve herkesin artık bizi tanıdığını hissetmiştim.Umarım gelecekte de Tayvan'lı hayranlarımızla böyle bir ödül sevincini paylaşırız.

KyuJong:SS501 ilk çıkış sahnemiz ve ilk kez grubumuzun ismini heryerde görüşüm unutulmazdı. Ayrıca bu benim Tayvana ilk gelişim olduğu için oldukça heyecanlıyım Dolayısıyla buda benim için unutulmaz bir olay.

HyungJoon: ilk Albüm için geçen 100 gün unutulmazdı benim için.

Image and video hosting by TinyPic

YoungSaeng


İsim : HEO YOUNG SAENG
Takma adı: Su Samuru
Doğum Tarihi : 03.11.1986
Kan Grubu: O
Boy : 1.78 cm
Kilo: 63 kg
Hobi : Bilgisayar oyunları, Basketbol, Müzik dinlemek
Yetenek: Piyano
Seni tanımlayan hayvan: Ayı
Parola : Hayata daima gülümse
Aile Üyeleri: Baba, Anne, kendisi
İdol : Seo Tai Ji
Vücudunun en beğendiğin kısmı : Omuzlar
Değiştirmek istediğin huyun : Konuşmada iyi olmamak
Çantanda mutlaka bulundurduğun şey : Cüzdan, iPod
En ciddi yaptığın şey: Şarkı söylemek
3 Dileğin :
1. Daha çok para kazanmak.
2. SS501 ve adımın bütün dünyaca bilinmesi.
3. Daha dikkatli olabilmek.

Image and video hosting by TinyPic

YoungSaeng ve KyuJong Hanım Hanımcık Kızlardan Hoşlanıyor!

Grup üyeleri arasındaki atışmanın ardından akıllı lider HyunJoong beni kurtardı (kendisine gerçekten teşekkür borçluyum) ve çabucak konuya döndürdü. ciddi olarak cevapladı "Bana arkadaş gibi davranan kızlardan hoşlanırım" YoungSaeng katıldı "hoşlandığım kız iyi yemek pişirebilmeli ve nasıl temizlik yapılır bilmeli, etrafını düzenlemeli" KyuJong da " Yemek pişirebilen kızlardan hoşlanıyorum ve gelecekteki eşim umarım bana ve aileme karşı kibar olur"dedi

Küstah JungMin Muhabirle alay ediyor! [çeviren notu :hahaa !!burda koptum XDXD]

Diğer soruya geçmeyi düşünüyordum. Ama birden JungMin eşinde olması gereken kriterler hakkında "ciddiyetle" konuşmaya başladı. onun arafından alay konusu olacağımı asla beklemiyordum.JungMin özellikle ciddi bir şekilde konuştu " ben koyu ten rengine sahip, kendine güvenen ve saçları toplu kızlardan hoşlanıyorum. Altın korede biraz modası geçmiş bir renk buyüzden bir kız altın rengini seçiyorsa cesur demektir.Bende cesur kızları severim.Ayrıca jean giyen kızlar, çünkü hatlarını en iyi o gösterir.Son olarakta sarı kıyafetler giyen kızlardan hoşlanırım haha"

Gülünç Ve Komik Herkes Gülmeye Başladı

JungMinin "Eş seçimi"ni bitirmesinin ardından SS501 ve ekip etrafta yuvarlanarak gülmeye başladılar.Hatta kahkaha sesleri konferans salonundan taştı.O esnada herkesin gözü benim üzerimdeydi ve çok utanç vericiydi.İtiraf edeyim jungmin o gün üzerimde ne varsa listesini yaptı doğal cild tonumda dahil. Benimle bu şekilde dalga geçmesi gerçekten saygısızlık. Her neyse bu SS501in komik yanını keşfetmemize neden oldu ve ekip ile bütünleşmelerine


Diğer Grup Üyelerinin Sırlarını Açıkla?


HyunJoong: Bence YoungSaeng bizden daha fazla 4.boyut şahsı. Bi süre önce onun evindeydim ne zaman duygusal konulardan konuşmaya başladık, birden odadan çıktı ve bir kaç mum getirdi. Bir keresinde mumu yanık unuttu nerdeyse evi yakıyordu. Haha.

YoungSaeng: Herzaman yola şirket arabasıyla çıkıyoruz . JungMin ön yolcu koltuğunda oturmaktan hoşlanıyor ve ne zaman şirket arabasını görse hemen arabayla yarışırcasına öne doğru koşmaya başlıyor.Bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor~ (JungMin açıklıyor: Yarışıyorum çünkü on taraftayken arabayla aynı hızda olduğumu hissediyorum!)

JungMin: HyungJoon banyo yaparken daima iç çamaşırı giyiyor, bilmiyorum bunun neresi gizemli. KyuJong’un omuzları oldukça geniş çünkü kendisi sıkça bunun için egzersiz yapıyor. ( Bu esnada KyuJong omuzlarını genişletmek için yaptığı egzersizleri göstermeye başladı~)

HyungJoon: Bir keresinde JungMini uyandırmak için odasına gittim ama ortada yoktu. Çünkü örtünün altına girmiş yemek yiyordu! (JungMin açıklıyor:"Çünkü örtünün altında yemek yemek çok rahat". Sonrasında herkese bunu denemeleri için söz verdirdi.)


Image and video hosting by TinyPic

KyuJong


İsim : KIM KYU JONG
Takma Ad:Peygamber Devesi, Gorilla, Prens
Doğum Tarihi : 24.02.1987
Kan Grubu : A
Boy : 1.81 cm
Kilo : 65 kg
Hobi : Müzik dinlemek, Okumak, Basketbol
Yetenek : Sihirbazlık
En çok korktuğu şey :Yüksekten ve uçağa binmekten korkuyor
Parola : pişman olmadan meydan oku!
Aile Üyeleri : Baba, Anne, Kız kardeş, Kendisi
İdol : (bi)Rain
Vücudunun en beğendiğin kısmı : Sol El
Yatmadan önce yaptığın bir şey : Dişlerini Fırçalamak
Stresten kurtulma methodun : Yalnız seyahate çıkmak
Çantanda mutlaka bulundurduğun şey: Kullanıma hazır kontakt lensler
En ciddi yaptığın şey: Albüm kaydı, Dans öğrenmek
Favori rengi : Genelde sarı olurdu, bu günlerde mavi gibi
3 Dileğin :
1. SS501'in tüm Asyada tanınması.
2. Kore Müzik Endüstrisinin eski günlerini restore etmesi.
3. Filim çekmeki

Image and video hosting by TinyPic



DEVAM EDECEK
çeviriler tamamen bana aittir hatalarim için şimdiden özür dilerim
Orginally and Eniglish Translations here

This entry was posted on 11:28 and is filed under , , , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum